Top 3 nye funktioner i Timevo i 2019

I 2019 lanceres en række nye funktioner i Timevo. Vi vil blive endnu bedre til det vi kan og forbedre alle de funktioner, Timevo i forvejen kan tilbyde. Vores mål er at blive det bedste program på markedet til at administrere netop jeres timer, opgaver og projekter.

I løbet af året præsenteres en lang række større og mindre tiltag på hjemmesiden. Det er alt sammen noget, der kan læses mere om på Timevo blog. De tre største tiltag har vi samlet her: 

Registrering af timer brugt på telefonsamtaler 

I forlængelse af lanceringen af Timevo-appen bliver der implementeret en ekstra funktion, som kun findes på appen. For de fleste virksomheder er tilgængelighed og kundekontakt vigtigt, og meget arbejdstid går derfor med at snakke i telefon med kunden. Det kan ofte være en udfordringen at holde styr på, hvor meget tid der går med telefonsamtaler, og det går derfor tabt.  

Timevo-appen gør det nemt og enkelt at registrere kundeopkald. Er appen installeret på en given telefon, så tilføjes alle opkald automatisk til konsulentens aktivitetslog. Herfra er det nemt og enkelt for den pågældende konsulent at føre tiden brugt på telefonen ind i timeregistreringen. Præcis timeregistrering der gør det nemt for konsulenten og bidrager til en detaljeret faktura. 

 

Desktop Logger 

I forlængelse af lanceringen af de nye funktioner i Timevo udvikles også Desktop Logger. Det betyder, at den tid konsulenten bruger på at besvare mails eller lave præsentationer/word-dokumenter, nu automatisk bliver registreret. Problemet opstår, når der sidst på dagen skal registreres timer, hvor timer forbrugt på mails og præsentationer ikke bliver registreret. 

Med Timevos Desktop Logger bliver den tid konsulenten bruger på fx at besvare mails eller skrive dokumenter automatisk registreret. Herefter matcher desktop logger, via digital intelligens, aktiviteten med en kunde og et projekt, hvorefter alt konsulenten skal er at tilføje aktiviteten til timesedlen på Timevo. 

Integration af SharePoint/Office 365  

En anden af de nye funktioner i Timevo i 2019 er integrationen af SharePoint til jeres Office365. Det bliver her muligt for din virksomhed at oprette en kunde-side på Office365, dokumenter kan deles med samarbejdskunden.

Den fælles dokument-side kan oprettes direkte gennem Timevo og derefter også administreres gennem Office365. En nem løsning der giver et godt samarbejde med kunden uden ekstra besvær for virksomheden. 

  

Vi har brug for dine input

Vi forsøger altid gøre det så enkelt som muligt for dig at holde styr på timeregistrering og opgavehåndtering. Har du derfor ønsker eller ideer til optimeringen af Timevo, hører vi gerne fra dig.