Timevo imødekommer netop jeres behov

Hos Timevo ønsker vi, at vores kunder oplever en optimering af timer brugt på at registrere tid og opgaver. Det skal være nemt for den enkelte at finde rundt i programmet, og det skal være muligt at samle alle de funktioner, du har behov for i et timeregistreringsprogram i ét.

Timevo er efterhånden godt etableret og flere virksomheder ser fordelene i et program, der kan samle både timeregistrering og opgavehåndtering. Som program må man være åben for ændringer og tilføjelser, og det er Timevo selvfølgelig også.

Der kan opstå både individuelle eller mere overordnede ønsker til en platform som Timevo. Vi ønsker altid at imødekomme vores kunder, så de oplever den størst mulige optimering af timer.

Vi tilbyder derfor altid to muligheder for tilpasning af Timevo, så I får netop det, der giver mening for jer.

 

Community add-on

Med community add-on får brugere af Timevo mulighed for at komme med gode idéer til optimering af systemet. Vi implementerer og forbedrer hellere end gerne også uden, at det skal koste det mindste.

Tilføj blot jeres idéer til forbedringer og lad vores brugere stemme om det.

 

Custom add-on

Står du med et kritisk ønske til Timevos funktioner, eller er der noget, du mener, kun din virksomhed har gavn af, så er custom add-on en mulighed for dig. Hos Timevo går vi op i individualitet og hjælper gerne med at optimere programmet, så det passer til jeres behov.

Kontakt Timevo og få en pris på de ting du ønsker at tilføje eller ændre. Det er vigtigt for os, at Timevo kan leve op til dine krav til en sådan platform, og det er netop vores vision, at du slipper for at implementere alternative systemer. Her skal det hele være samlet på én platform – det er Timevos ånd.

Vi sidder klar både på mail, chat og telefon – så vær ikke bleg for at spørge efter ændringer eller tilføjelser, der kan forenkle din hverdag.