Timer & opgaver. Automatisk: Google Assistant

”Hej, hvor mange timer vil du registrere?”. Så nemt kan du timeregistrere med Timevo og vores nyeste funktion: Google Assistant. I stedet for at timeregistrere manuelt, kan du nu nemt og hurtigt tale din timeregistrering ind i Timevo.

Tabte timer

Langt de fleste virksomheder, der lever af at sælge timer, kender til udfordringer med timeregistrering. Det tager tid. Det bliver måske heller ikke altid prioriteret, da man egentlig hellere vil bruge tid på at løse opgaver for kunder. Ofte tænker man: Jeg gør det bare i morgen. Og i morgen har man glemt, hvad man har lavet i dag. Derfor kan der være meget arbejdstid, man ikke kan redegøre for. Tid, der  herved ikke kan faktureres. Det kan nu være fortid.

Tidssvarende timeregistrering

Har du holdt et telefonmøde i bilen, kan du med det samme registrere tiden på en opgave, så tiden ikke går tabt. Sidder du foran computeren, kan du også nemt timeregistrere løbende, mens du har dit arbejde i skarp erindring.

Med denne funktion vil vi gerne tilpasse timeregistrering til det automatiserede, moderne samfund, og gøre det nemmere at integrere i arbejdsdagen samtidig med, at registreringerne er retvisende og fyldestgørende.

Flere fakturérbare timer

Tiltaget sikrer dig og din virksomhed de bedste rammer for løbende timeregistrering. Det kan give jer mindre administrativ tid, flere fakturérbare timer og herved en stærkere økonomi.

Automatisk timeregistrering

Vi vil gerne skubbe til, hvordan timeregistrering og opgavehåndtering normalt tænkes og praktiseres. Derfor lancerer vi tre banebrydende features, hvor integrationen til Google Assistant er den ene. Den anden er appen Desktop Tracker, der automatisk registrerer den tid, du bruger i forskellige programmer på din computer. Den sidste er vores Call Logger-app, der automatisk registrerer dine opkald, og kobler dem på kundedata i Timevo, hvorefter du selv vælger hvilke opkald, der skal overflyttes til din timeseddel.