Nyt IT-system – vi forstår, at det kan virke uoverskueligt

Mange virksomheder forholder sig skeptiske overfor implementeringen af et nyt IT-system til trods for, at mange opererer med utilstrækkelige systemer. Selvom IT-systemet ikke er tilstrækkeligt til en virksomheds behov, vælger mange at beholde det, da det kan synes som en stor omvæltning at gå fra ét IT-system til et andet. Det er dog vigtigt nogle gange at stoppe op og vurdere, hvad der egentlig bedst kan betale sig i længden. Skal man beholde det gamle og trygge IT-system, hvor fakturering tager alt for meget af madarbejderens reelle arbejdstid? Eller skal man kaste sig ud i et systemskifte, der kan effektivisere virksomhed og i sidste ende spare jer penge? 

 

Hvorfor er mange virksomheder skeptiske overfor skift til et nyt IT-system?

Der er flere grunde til, at virksomheder kan forholde sig skeptiske overfor et eventuelt systemskifte. Den væsentligste faktor er oftest de omkostninger, der er forbundet med et skifte. 

Andre faktorer er blandt andet:

  • Den tid der skal bruges på at lære et nyt system at kende
  • Usikkerhed ift. fordele og ulemper ved et specifikt nyt IT-system
  • De problemer der kan opstå ved at gå fra et velkendt IT-system til et nyt
  • De finansielle omkostninger det medfører – både ved oplæring i et nyt system og ved implementering og indkøb

Udfordringen er at ændre virksomhedens tilgang til nye IT-systemers muligheder. I stedet for at spørge sig selv hvad konsekvensen er, hvis man skifter, og det ikke bliver bedre, må man spørger sig selv: ”Hvad sker der, hvis vi ikke skifter, og det bliver værre?”. Der er intet at tabe, men meget at vinde når man skifter fra et gammelt til et nyt IT-system. 

 

Vi hjælper jeg gerne på jeres vej til et nyt IT-system  

Hos Timevo stræber vi efter at tilbyde jer den bedste platform til at håndtere timer og opgaver og derigennem øge jeres indtjening, effektivitet og sikre et bedre samarbejde med jeres kunder. Da vi ønsker, at alle skal have muligheden for at optimere deres IT-systemer, hjælper vi jer gerne med at skifte. Og så endda gratis. 

Hvis I stadig er i tvivl, om Timevo er noget for jer, så tilbyder vi:

  • Gratis migrering af data fra jeres nuværende platform(e)
  • Gratis support hele forløbet igennem
  • Pengene tilbage hvis I i løbet af den første måned ikke har opnået en minimumforøgelse af dækningsbidraget på 20%

Med Timevos mange fordele har I intet at tabe, men alt at vinde ved at skifte til et nyt IT-system. Det er simpelt og nemt og I får en helt ny måde at arbejde på.

Hvad er første skridt?

Lyder Timevo som noget for jer så tryk blot på knappen ”gratis version” øverst i højre hjørne. Herefter bliver I kontaktet og får en gratis demonstration af platformen, så I kan se præcis, hvordan Timevo skaber værdi for jer.