Migrering fra eksisterende time- og sagssystem til Timevo

At skifte time- og sagssystem kan være en større opgave. Derfor vælger mange virksomheder, at blive hvor de er, selvom systemet ikke længere er tilsvarende til eller dækker deres behov. Det kan virke nemt og simpelt at beholde sit gamle system. Men ligeså let som det virker, lige så mange ulemper kan det føre med sig. Vi er klar over, at de fleste af dine medarbejdere eller ansatte er vant til jeres nuværende system, og derfor gør vi meget ud af at sætte jer bedst muligt ind i et nyt system. Vi vil altså sikre, at I optimerer jeres time- og sagssystem samtidig med, at I føler jer godt klædt på til at navigere i det.

Timevo ønsker at fjerne denne barriere og gøre det let for dig som ny kunde at navigere i et nyt time- og sagssystem. Derfor flytter vi gratis dine opgaver og timer fra dit gamle system til Timevo*. Kombineret med vores vejledning i systemet, sikrer vi, at I ubesværet kan komme i gang straks.

Har I ønsker til integrationer til andre systemer, etablerer Timevo også disse. Er det et system, som vi ikke allerede integrerer op i mod, vil det være muligt for en mindre merpris.

Inden vi gør dette for jer, vil vi dog anbefale, at I prøver vores gratis demo. På den måde sikrer I, at platformen er rigtig for jer.