For Timevo er kundetilfredshed vigtigt

Hos Timevo oplever vi stadig øget kundetilfredshed. Vi bliver dog ofte konfronteret med undrende spørgsmål omkring, om kundetilfredsheden ikke falder efter implementering af Timevo, grundet den højere betalingsrate for kunden. Svaret er ganske enkelt nej.

Kundetilfredsheden opretholdes i takt med, at andre fokuspunkter overholdes – fokuspunkter der for kunden betyder mere end penge. Hvad der derimod vægter højt er:

  • Fakturaer der er gennemskuelige, hvor kunden let kan følge med i, hvad deres penge bliver brugt på
  • At den tid der er aftalt, kontra den tid der reelt bruges, stemmer overens
  • At leverandøren eller samarbejdsvirksomheden kan dokumentere, at tiden er brugt korrekt, og kunden derved kan få et let overblik over, hvad den er brugt på

 

Formålet er øget kundetilfredshed og mindre (ingen) churn-rate

Formålet med Timevo er netop ikke at fakturere kunden mere, men at fakturere kunden bedre med forøget indsigt og overskuelighed!

For brugere af Timevo er der mange fordele. For virksomheden reduceres spildtid. Tid som ofte går med at gennemskue konsulenters tidsregistreringer – tid som kan bruges på at forbedre den service, kunderne fortjener og forventer. Derudover er det en enkel mulighed for virksomheden til at få et indblik i, hvad deres dyrebare tid bruges på, og hvordan den kan optimeres.

Hos konsulentvirksomheden Blue Dock har implementeringen af Timevo betydet øget kundetilfredshed, bedre fortjeneste og reduceret faktureringstid på hele 80%. Tallene taler for sig selv, og siden implementeringen af Timevo har Blue Dock ikke modtaget en eneste faktura-klage.

Læs mere om fakturering her