Digitalisering af hele din virksomhed

Digitalisering af andre processer, der ikke vedrører timeregistrering, opgavehåndtering og projektstyring? Vi kan også hjælpe jer med at få optimeret andre steder. Gennem vores konsulentvirksomhed Blue Dock, tilbyder vi andre IT-løsninger med Office 365, der vil digitalisere jeres virksomhed og effektivisere forskellige arbejdsprocesser. Vi tilbyder blandt andet intranet med SharePoint, applikationsudvikling og andre IT-projekter.

Dét har vi udviklet
Timevo er ét eksempel på en løsning, som Blue Dock har udviklet. En platform, der samler og forenkler en proces, der som udgangspunkt skal gentages hver dag. Flere gange. Timevo har strømlinet hele processen omkring timeregistrering og opgavehåndtering, hvilket har sparet os tid i hverdagen i konsulentvirksomheden. Samtidig har Timevo betydet, at vi i Blue Dock har et suverænt overblik over forretningen, som både vi og vores kunder sætter pris på. Det har resulteret i glade kunder, der vender tilbage, når de har nye behov.

Blue Dock: Fast pris – agile projekter
Grundprincipperne i Blue Dock er, at vi leverer til fast pris. Samtidig er alle projekter agile. Hvis jeres behov derfor ændrer sig midt i processen, rettes løsningen til, uden at det kommer til at koste jer en krone mere, end det beløb, der var aftalt inden projektets start.

Til andre kunder har vi for eksempel leveret: Intranet, dokumenthåndtering, projektstyring, sagshåndtering, migrering til Office 365 og applikationsudvikling. I kan læse om digitalisering og vores øvrige leverancer HER.

Brug for hjælp?
Udviklingen af Timevo har haft en enorm betydning for vores konsulentvirksomhed. På samme måde kan Blue Dock også udvikle en løsning til jeres virksomhed, der på samme måde digitaliserer arbejdsprocesser, hvilket sparer medarbejderne tid, og øger virksomhedens samlede effektivitet.

Læs mere om Blue Dock og kontakt os HER.