Call Logger: Få betaling for de timer, du taler i telefon

Timeregistrering i hverdagen kan være udfordrende i sig selv, hvilket kun forstærkes, når man er på farten. Derfor lancerer vi Timevo Call Logger-app, der automatisk registrerer dine telefonopkald, hvorefter du med få klik kan overflytte data til din timeseddel.

Til dig, der ofte er på farten

Får du altid registreret telefonmødet, du holder i lufthavnen? Eller den support du giver på vej hjem i bilen? Mange kan nok nikke genkendende til, at den tid ofte bare går tabt og ender som tid, man ikke kan redegøre for. Timevos mobil-app til Android og IOS registrerer alle dine opkald, og hvor lang tid du har brugt på dem. Herefter matcher den automatisk dine opkald med den kundedata, du har i Timevo. Herefter kan du overflytte tiden, du har brugt på hvert enkelt opkald, til Timevo.

Hvad så med private opkald?

Du vælger naturligvis selv, om opkaldet skal registreres. Hvis din mor ofte ringer i arbejdstiden, fremgår det altså ingen steder. Data bliver kun gemt i Timevo, hvis du aktivt vælger det.

Bedre indblik og økonomi

Med Call Logger bliver det nemmere at kunne fakturere al den tid, der er brugt på en opgave. Det har ikke kun direkte økonomisk betydning, men er også væsentligt, når man bruger timeregistreringerne som internt arbejdsredskab.

Call Logger sørger for, at du og din virksomhed får et mere præcist indblik i, hvor meget tid, der samlet set, er brugt på et projekt.